Posušje ima prvaka BiH u golfu

Prvaci Lige BiH u golfu za 2019 je ekipa Golf Kluba Posušje. Ne zaboravimo da je ekipa GK Posušje i 2018. kao i 2017. bila najbolja, što već nije mala stvar.

Kapetan Tiho Parlov je vrhunski predvodio svoju ekipu u sastavu: Mladen Mušura, Žarko Romić, Ivan Lončar, Mario Perić, Nevenko Ćuk i naravno Tiho Parlov. Svi zajedno su sudjelovali u ovom pohodu na naslov prvaka. Da ne izdvajamo da je netko više ili manje doprinosio svojom igrom ovoj uvjerljivoj pobjedi, ali moral i pozitivna energija su bili konstanta i to na vrhunskoj ljestvici, piše BHgolf.ba

Sjajna igra u Posušju, Zavidovićima i Sarajevu, igra koja pomjera standarde kvalitete golf rezultata u Bosni i Hercegovini, jer ako želite pobjediti ove momke morate igrati vrhunski golf – ekipno, a ne pojedinačno.

Drugo mjesto osvojila je ekipa GK Sarajevo i to u zaostatku rekordnih 24 poena, što je slobodno možemo reći ponižavajuće. Ekipa pojedinaca bez energije i strasti koja je mislila najgore u sportu ….. “Lako ćemo”. “E nećete”, stigao je odgovor iz Posušja.

Bez igre, bez treninga, bez energije, braniti boje najstarijeg golf kluba u Bosni i Hercegovini, a igrate protiv sjajne momčadi i očekujete njigovu pogrešku, a ne da napredujete, trenirate, igrate, dižete svoju igru na pobjedničku momčadsku razinu, onda će vas to dovesti u poraz. Rukovodstvo GK Sarajevo sve je prepustilo odličnim pojedincima, sjajnim golferima pojedinačnim prvacima, osvajačima mnogih turnira u BiH da se sami bore i budu na ovaj način poraženi, ne shvaćajući da je ovo natjecanje golf klubova, a ne pojedinaca.

Ostaje golf klubu Sarajevo iduće godine pripaziti jer im se približava ekipa GK Krivaja iz Zavidovića koja je sjajnim igramaa zasluženo osvojila 3 mjesto u klupskoj ligi Bosne i Hercegovine u golfu. Odlična ekipa, mlada, vatrena, željna dokazivanja će vrlo brzo remetiti planove najboljima zato zapamtimo ova imena ekipe GK Krivaja: Bekim Zuferi, Benjamin Mujanović, Kenan Mujanović, Tarik Đerzić i Haris Mujanović.

Kada analiziramo ovu Ligu 2019 godine vidimo kako imamo dva kluba (GK Posušje i GK Krivaja) koji se vole, poštuju od svojih članova kluba što se vidi po rezultatima, a imamo dva kluba (GK Sarajevo i GK Hercegovina) čiji članovi su pojedinci koji su izgubili pripadnost klubu, što se također vidi po rezultatima.

Bez i jedne mrlje, primjedbe, žalbe, ni službeno ni neslužbeno, ekipa GK Posušje je osvojila treći put zaredom Klupsku Ligu Bosne i Hercegovine u golfu, što je za sve nas koji volimo ovu igru za veliki respekt, a taj klub predvodi predsjednik Veljko Lončar, piše BHgolf.ba.

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.