Posušje dobilo moderni sportski centar koji se prostire na više od 15 000 m2

U petak 18.05. na spektakularnom otvaranju svoja vrata nam je otvorio sportski centar Adeo ili kako ga u Adeu zovu sports paradise, jer uistinu jeste pravi mali sportski raj.

Adeo je moderni sportski centar koji se prostire na više od 15 000 m2 i koji sportašima i rekreativcima nudi najbolje usluge i uvjete.

Adeo svojim gostima nudi dva malonogometna terena s najboljom umjetnom travom, koji čine dvorana zatvorenog tip i teren na otvorenom.

Također su tu dva teniska terena, kao i škola tenisa za sve one koji žele unaprijediti svoju igru, basket igralište i bubble football.

Ni ljubitelji malo ekstremnijih sportova neće ostati zakinuti jer Adeo  15.06. upotpunjava svoju ponudu i paintball terenom s vrhunskom opremom.

Tu je također i dječija igraonica, te moderno opremljen restoran s vrhunskom gastro ponudom po pristupačnim cijenama, kao i bar koji nudi osvježenje tijekom sportskih aktivnosti.

Vizija Adea jeste potaknuti sve generacije na aktivan način života, brigu o vlastitom zdravlju i bijeg od svakidašnjeg stresa.

Adeo vas poziva da budete dio jedne krasne sportske priče svakim danom od 07:00 do 00:00 na adresi Pavla Rittera Vitezovića 5 u Posušju.

Za sve detaljne informacije i rezervacije termina postjetite našu Facebook i Instagram stranicu.

(www.jabuka.tv)