Posušje: Atomsko sklonište pretvorit će se u prostor za mlade – Jabuka.tv

Posušje: Atomsko sklonište pretvorit će se u prostor za mlade

U petak je u Općini Posušje potpisan ugovor o korištenju prostora atomskog skloništa.

Potpisivanju su nazočili načelnik Ante Begić, Pavo Lončar, ravnatelj JU Urbikom i Ivan Ramljak ispred udruge Apollo. Korisnici će putem projekta izvršiti potpuno renoviranje svih prostorija.

Plan je da se u “atomskom” napravi prostor koji će služiti prvenstveno mladima koji će već sada pohađaju nekoliko sekcija u organizaciji Apolla.

Tonski studio s modernim uređajima za vježbu i snimanje demo snimaka te mali televizijski studio samo su neki od sadržaja koji će biti dostupni u ovom prostoru.

Uz to bit će uređena multifunkcijska dvorana za organizaciju različitih događaja do 40-ljudi. Sve zajedno bit će uvezano i s Radio Posušjem, koji se nalazi u istoj zgradi, kako bi se značajniji događaji mogi i uživo prenositi.

Ovime će navedeni prostor biti itekako od koristi, osim mladima, i za organizaciju kulturnih i drugih javnih događaja, kojih u doba prije korona krize  u Posušju nije manjkalo. Također treba istaknuti kako će u slučaju potrebe prostor “atomskog” bez obzira na preuređenje i dalje biti na raspolaganju Civilnoj zaštiti općine Posušje, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.