Posušaci božićnim druženjem prikupili 3.000 KM za potrebite

U proteklu subotu i nedjelju u Posušju je održano tradicionalno adventsko druženje.

Najmlađi su uživali u dolasku Djeda Božićnjaka, poklonima i fotografiranju, a oni stariji u kuhanom vinu i delicijama koje su vrijedno pripremali učenici kuharskoga odjeljenja Srednje strukovne škole, a čijom kupnjom su se prikupljala sredstva za potrebite u Općini Posušje.

Druženje je u subotu započelo dječjom predstavom “Superjunaci u tvornici igračaka“, potom se nakon spuštanja “Djedice” iz dalekih sjevernih krajeva nastavilo izvedbama posuških dječjih vrtića, HKUD-a Fra Petar Bakula te benda “Sjena” i “Jure Tole”.

Pravi božićni duh vladao je i drugi dan druženja na Trgu hrvatskih branitelja, gdje su posjetitelji mogli kušati kuhani bakalar i slastice, ali i iskoristiti lijepo vrijeme koje je sigurno produžilo ovogodišnje druženje.

U zabavnom programu posjetitelje su drugoga dana zabavljali vrtićanci iz dječjega vrtića Bajka, učenici Osnovne glazbene škole, VIS Eterno te klape Zvizdan (muška i ženska) i Grga.

Treba reći i kako je tijekom dva dana druženja, zajedničkim snagama, ekipa aktivista iz Artista te Općina Posušje tijekom tri večeri, prvu na Sajmu u Imotskom i dvije na Trgu hrvatskih branitelja, prikupila gotovo 3.000 KM za potrebite u našoj općini.

Svima onima koji su sudjelovali u ovoj akciji, kao i onima koji su pripomogli organizaciji ove manifestacije od srca hvala, rekli su organizatori.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.