Poslušajte pjesmu: Nizozemac je pobjednik Eurosonga

S osvojenih 492 boda nizozemski pjevač Duncan Laurence pobijedio je na ovogodišnjem Eurosongu održanom u Tel Avivu.

Svojom je baladom Arcade osvojio sve simpatije gledatelja. U finalu je nastupilo 26 zemalja, a ovogodišnji moto bio je “Usudi se sanjati”.

U show programu, uz Conchitu Wurst, Gali Atari i ostale u Tel Avivu nastupila je i kraljica popa Madonna!

Izvela je jedan od najvećih hitova Lika a Prayer, u povodu njegove 30. obljetnice, te u suradnji s američkim reperom Quavom svoj najnoviji singl Future, prenosi HRT.

U velikom finalu nastupili su predstavnici Malte, Albanije, Češke, Njemačke, Rusije, Danske, San Marina, Sjeverne Makedonije, Švedske, Slovenije, Cipra, Nizozemske, Grčke, Izraela, Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva, Islanda, Estonije, Bjelorusije, Azerbajdžana, Francuske, Italije, Srbije, Švicarske, Australije i Španjolske.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

  • Deklarira se kao biseksualac koji je veliki podupiratelj homoseksualizma i svih tzv. seksualnih sloboda. Takva je pobjednica i lanjskoga i ovo je poprimilo isključivo homoseksualni festival koji oni kontroliraju. Gledam glasovanje u kojem do posljednje zemlje vodi Nova Makedonija i onda zadnja zemlja im ne daje niti boda a tzv. naprednoj Švedskoj 12 bodova koja preskače na prvo mjesto za 2 boda. Tek onda se počmu pripajati glasovi tzv. publike od 0(nula) bodova koliko je dobila Njemačka do tristo i nešto bodova koji se dodojeljuju isto tako “naprednim” Nizozemcima koji pobjeđuju, a da nitko ne zna niti kako, niti zašto. Ovo je veća lakrdija od one prije koja je u sadašnjem sustavu zadržana i dodana joj je ova nova inačica gdje i zadnji može pobijediti prvoga bez obzina na broj osvojenih glasova do tada. U najmanju ruku smiješno i “napredno i seksualno slobodno pe$erski”.

  • Eurosong je olicenje nastranosti svake vrste.Krscanke nacije bi to svakako trebale bojkotirati ali pitanje je; postoje li jos takve 🙁

    • Drzave su sekularne, ne vjerske. Ako ti nesto smeta u vezi Eurosonga ili seksualnog opredijeljenja neke osobe, to je tvoj osobni stav i tvoje pravo, ali pricati o ”krscanskim nacijama” danas je smijesno. Smijete se nazadnim Arapima i njihovim islamskim republikama, a uveli bi isto i u Europi, samo sa ”krscanskim vrijednostima”. Smijesno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.