Poslušajte novi singl rock grupe "Galija" | Jabuka.tv

Poslušajte novi singl rock grupe “Galija”

Legendarna rock grupa Galija objavila je novi singl “U raju iznad oblaka”, koji prati nesvakidašnji, vizualno impresivni spot snimljen u jedinstvenoj prirodi dalekog Islanda.

Singl i spot “U raju iznad oblaka” najavljuju istoimeni album koji će ovog proljeća na CD-u izaći za PGP RTS i promotersku kuću Long Play, prenosi Klix.ba.

Frontmen Galije Nenad Milosavljević napisao je muziku za “U raju iznad oblaka” na stihove Predraga Pece Milosavljevića, koji s duhovnim polazištem od Bosfora i Jerusalema govore o osjećaju i pitanju čovječje prostorne i sudbinske pripadnosti “pod istim suncem, gdje smo svi zarobljeni, onog trena kad smo rođeni”.

Mislim da pjesma ‘U raju iznad oblaka’ već u sebi nosi neke snažne slike, koje svaki slušalac na svoj način može najbolje iščitati i spoznati. Kada smo pričali o mogućem spotu, shvatili smo da imamo fantastične prizore Islanda, koji sjajno naglašavaju stihove, tako što izmještaju priču u prostore koji u sebi imaju isto tako nešto vanvremensko, moćno i mistično, ali jednostavno i prirodno, objašnjava Neša Galija.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: