Poslušajte novi singl grupe Markiz – Ne budi se

Nakon uspješnog singla „Jutro“, grupa Markiz nastavlja s najavom skorašnjeg drugog studijskog albuma. Pjesmom „Ne budi se“ bend nastavlja s praksom objavljivanja singlova svaka 3 mjeseca. Novi album bi trebao izaći tijekom travnja u izdanju Croatie records.

Snimljeno je 11 novih pjesama. Krenuli su prošle godine s pjesmom „Par lijepih riječi“ koja je osvojila vrhove top lista, a krajem 2012. objavljuju još uspješniji singl „Jutro“, koji je sjajno prihvaćen od strane publike i medija. Jedno vrijeme su bili na visokom 4. mjestu najemitiranijih singlova prema IHG listi Playkontrol, koje im je donijelo i nastup u često spominjanoj emisiji „Hit show Marka Tolje“.

Pjesmu „Ne budi se“ možete poslušati na priloženom linku:

[youtube id=”vxq7IF2QL7A” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Ja se ove stvari s javne formue, blogove i sl. Mo ¾ete ga otkrili? OK, hvala za to. Sve u svemu, ja don `t stvarno vjerujem da sam ukrao ni ta od vas. Ja don `t vidjeti kao stvaranje na koji dr ¾ite nekakav” copyright “na. Informacije na to `s izvora pripada Augen, koji je izdao o ito za vas, ali to barem u mom umu nije zna ilo za vas, ali samo za svakoga zanima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.