Poslušajte cover pjesme “Dođi” u izvedbi Marka i Matee Bošnjak – Jabuka.tv

Poslušajte cover pjesme “Dođi” u izvedbi Marka i Matee Bošnjak

Marko Bošnjak je izbacio novi cover, ovoga puta u suradnji sa svojom prijateljicom prezimenjakinjom Mateom Bošnjak iz Viteza. Ovaj put riječ je o pjesmi Dine Merlina i Senidah “Dođi”, a njihovu izvedbu možete poslušati na poveznici iznad.

Ono što je posebno zanimljivo je da je njihovu obradu u manje od 24 sata vidjelo preko 5.000 ljudi.

Ovaj cover je dokaz prijateljstva Matee i mene. Uvijek smo bili i ostali nesebična podrška jedno drugom u bilo kojoj situaciji. Bilo kojim uvjetima, usponima, padovima, glupostima i stresu kojeg život, ali i glazbena industrija nosi, napisao je Marko na svomInstagram profilu.

Pjesma je snimljena i producirana u SPIKE STUDIOS u Vitezu (BiH). Za snimanje, miksanje i master je odgovoran Matija Baškarad, a za video uradak Stjepan Rajić.

Marko nastavlja svojim pjevanjem oduševljavati svoju BiH, ali i cijelu regiju. Uskoro Marko izbacuje dugo očekivani singl autora i producenta Vlahe Arbulića, a u pripremi je i Crowdfunding kampanja za Markov prvi album koji će donijeti moderan zvuk uz prepoznatljiv Markov glazbeni senzibilitet. Prvi podržavatelji dobit će svoje primjerke albuma s Markovim potpisom, a Marko priprema i posebno izdanje albuma s imenima podržavatelja na naslovnici. Marko vjeruje da će dobiti podršku iz regije i napokon izdati svoj dugo očekivani album prvijenac, a za to koristi moderne tehnologije.

Markove obrade objavljuje na službenom YouTube kanalu. Do sada je tako obradio mega popularne zvijezde Lady Gagu i Billie Eilish, a nešto starije fanove je iznenadio obradom pjesme Miladina Šobića, jednog od najpoznatijih kantautora s ovih prostora iz Crne Gore.

Pratite Marka na službenom Instagram profilu i Facebook stranici.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.