Poslovni centar MAP u Širokom Brijegu nudi u najam 2.000 m² opremljenog uredskog prostora

U Širokom Brijegu na zemljištu površine 24.000 m² prostire se Poslovni centar MAP uz magistralnu cestu Široki Brijeg-Grude-Posušje.

Poslovni centar na površini od 2.000 m² nudi mogućnost najma multifunkcionalnih i opremljenih uredskih prostora za velike, srednje i male tvrtke. Uredi su u potpunosti opremljeni i namješteni te su površine od 12 m² do 120 m² , a mogu se modelirati prema zahtjevima zakupaca. Također, svi uredi opremljeni su optičkim internet priključcima.

Funkcionalno opremljeni uredi s dvije konferencijske dvorane za sastanke mogu odgovoriti svim poslovnim izazovima s osiguranim parkingom preko 100 vozila. Tu je i recepcija te kopirni aparati i ostale potrepštine koje uvelike mogu pomoći i olakšati rad u uredima.

Ako želite raditi u ugodnoj atmosferi, među ostalim tvrtkama i poduzetnicima, a ipak imati svoju privatnost, najam ureda u Poslovnom centru MAP je pravi izbor za vas.

Više detalja možete pročitati na web stranici: pcmap.net, a sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: [email protected]

*Sponzorirani članak