Posljednji vikend u svibnju rezerviran je za Ljubuški Outdoor festival 2022.

Bliži nam se drugo izdanje Ljubuški Outdoor Festivala i još uvijek se stignete prijaviti na jednu od natjecateljskih disciplina u trčanju, biciklizmu ili paraglidingu.

Prijavu možete izvršiti putem web stranica www.ljof.ba, a nedjelja, 1. svibnja, je posljednji dan ranih prijava.

Planinarenje, kanu safari, speleologija, umjetna stijena, i streličarstvo su neki od dodatnih sadržaja koji će biti dostupni posjetiteljima festivala.

Drugi LJOF započinje 26. svibnja u 19:00 sati kada će organizatori otvoriti festival nakon čega će u dvorani kulturnog centra Ljubuški uslijediti predavanje na temu aktivnog turizma: gost predavač – Iva Bencun te outdoor tribina na temu „sigurno kretanje u prirodi“.

U petak, 27. svibnja, u 12 sati će biti održana memorijalna utrka kanuima Žarko Bilić te dječje utrke u biciklizmu i trčanju.

Subota, 28. svibnja, je predviđena za trčanje i paragliding odnosno dvije trkačke discipline: ”Scunasticus 10 k” i polumaraton ”Dva Slapa” te paragliding natjecanje u preciznom slijetanju ”Kosača”.

Nedjelja, 29. svibnja, je predviđena za biciklizam i utrke ”STIPE” i ”MARA” koje se boduju za službeno natjecanje BiH lige.

LJOF 2022 donosi i zanimljiv glazbeni program:

Petak, 27. 5. vodopad Kravica

  • Rockplay – band OGŠ Ljubuški
  • Little bambie groove –  band SGŠ Ljubuški
  • Jazz kvartet BIRDLAND – HKD Napredak, podružnica Ljubuški

Subota, 28. 5. vodopad Kravica

  • Noa & Funk blasters
  • ZOSTER

Nedjelja, 29. 5. vodopad Kravica

  • VINYL NIGHT

Ova inovativna i jedinstvena manifestacija u BiH zasigurno će biti značajan poticaj za razvoj i promociju aktivnog destinacijskog turizma u ljubuškom kraju, ali i ostalim sredinama u regiji za razvoj sličnih aktivnosti.

Rezervirajte zadnji vikend u petom mjesecu za Ljubuški Outdoor festival 2022. i uživajte u festivalu sporta, druženja, zabave, glazbe i prirode u Ljubuškom, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.