Posljednje Saline riječi: Neće me moći naći, tata – kako sam se uplašio

Brate, mrtav sam. Ovdje u Nantesu sam obavljao niz stvari, nikad da završim. Sad sam ovdje u zrakoplovu koji izgleda kao da će se raspasti i letim za Cardiff, dio je posljednje glasovne poruke 28-godišnjeg argentinskog nogometaša Emiliana Sale koju je poslao u WhatsApp razgovoru, objavila je Marca.

Odmah po dolasku u Francusku, prijatelju i suigraču Nicolasu Palloisu rekao je da je let iz Cardiffa bio vrlo neugodan te da se boji za svoju sigurnost na povratku.

Iako još nema službene potvrde o smrti Sale i pilota koji se s njim nalazio u zrakoplovu, gotovo nitko ne govori o realnim šansama da će ova priča imati pozitivan rasplet.

Sutra navečer počinjem trenirati sa svojom novom momčadi. Vidjet ćemo što će biti. Kako ste mi vi, braćo i sestre? Ako u sat-sat i pol vremena ne bude vijesti od mene, ne znam hoće li poslati nekoga da me potraži jer me neće moći naći, ali znate… Tata, kako sam se uplašio, posljednje su riječi Nantesovog napadača koji je prije nekoliko dana prešao u Cardiff za 18 milijuna eura.

Nekoliko zrakoplova i brodova cijelu noć i dan tražilo je dijelove ili znakove rušenja zrakoplova.

Do zalaska sunca, kad je potraga prekinuta, pretraženo je gotovo 3.000 četvornih kilometara oceana. Policija otoka Guernsey potvrdila je da su nađeni brojni predmeti, a neslužbeno su engleskim novinarima rekli da su “prilično sigurni” da je riječ o dijelovima zrakoplova, piše Index.hr.

Istražitelji su rekli da, iako Salina smrt nije još službeno potvrđena, nema gotovo nikakve šanse da su 28-godišnji napadač i pilot preživjeli ako su se srušili u more.

U trenutku nestanka zrakoplova valovi su bili visoki oko dva metra uz jake pljuskove i uvjete u kojima čovjek može preživjeti najdulje sat vremena.

Nestao avion s novim igračem Cardiffa Emilianom Salom

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.