Poskoci zlatni u Livnu

Tijekom vikenda održan je međunarodni taekwondo turnir 25. Livno open 2021 na kojem se okupilo oko 200 natjecatelja iz 25 klubova.

Taekwondo klub “Poskok” Posušje je nastupio s malom ekipom mlađih i starijih kadeta koji su zabilježili fenomenalan nastup. Nastupilo je ukupno sedam natjecatelja a čak njih pet je osvojilo zlatne medalje.

Zlatne medalje osvojili su mlađe kadetkinje Anamarija Miličević i Marta Grubišić, mlađi kadet Bruno Knezović te kadeti David Miličević i Šimun Topić. Osim njih nastupili su još kadeti Ivano Zlopaša i Dominik Jukić koji su izgubili borbu za medalju. Kadeti su osvojili pehar za ekipno treće mjesto u ekipnom poretku, mlađe kadetkinje drugo mjesto u svojoj konkurenciji dok je posuški klub zauzeo četvrto mjesto u ukupnom poretku turnira.

Osim posuškog kluba na ovom turniru nastupio je i taekwondo klub “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega te ostvario također odličan rezultat. Za kočerinski klub nastupile su dvije članice i osvojile dvije medalje.

Magdalena Kvesić u kategoriji juniorki do 68 kilograma osvojila je zlatnu medalju, a Martina Gašpar u kategoriji juniorki do 63 kilograma brončanu medalju.

Poskoke su na ovom turniru vodili su treneri Karlo Galić i Petar Boban, a član posuškog kluba Mate Dragoja je sudio na ovom turniru, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.