Posjetili smo jedan od najukusnijih izložbenih prostora na mostarskom Sajmu

Kutak hrvatske kompanije Podravka jedan je od najljepših i najatraktivnijih, ali i najukusnijih izložbenih prostora na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji se održava od 2. do 6. svibnja.

Ovogodišnji je nastup kompanije fokus stavio na predstavljanje nove Nutritivne strategije. Podravkina nova Nutritivna strategija do 2027. vodič je kompaniji u razvoju novih i obnavljanju postojećih receptura proizvoda, kako bi potrošačima u svim prilikama osigurali dostupne zdrave i visokokvalitetne proizvode adekvatne hranjive vrijednosti i provjereno izvrsnog okusa.

Hrana koja brine o vama, Je li netko vidio šećer?, Manje soli, više začina u životu, Znate li gdje je nestala sol?, samo su neke od poruka istaknutih na izložbenom prostoru Podravke.

Strategijom Podravka potvrđuje posvećenost društvenoj odgovornosti i usmjerenost na zdravu, uravnoteženu, visokokvalitetnu i održivu prehranu kroz razvoj novih i inoviranih proizvoda te će svoju široku ponudu proizvoda nastaviti prilagođavati i nadopunjavati u skladu sa zdravstvenim preporukama, prehrambenim trendovima te potrebama i željama potrošača.

Poznati kulinarski influencer pekao i kuhao na Sajmu u Mostaru

To uključuje proizvode s manjim udjelom soli i dodanih šećera, obogaćene vlaknima, bjelančevinama, vitaminima i mineralima, kao i proizvode bazirane na voću, povrću, mahunarkama, cjelovitim žitaricama, biljnim izvorima proteina i slično.

Ekipa portala Jabuka.tv posjetila je izložbeni prostor Podravke i zabilježila trenutak kada je cheff Mišel Tokić, koji je vodeći se novom nutritivnom strategijom, napravio ukusne noodle/rezance koji su oduševili posjetitelje ovog zanimljivog štanda.

Ljubazne promotorke i osoblje Podravke vrhunski nas je ugostilo i počastilo svojim delicijama te smo se u njihovom kutku osjećali kao kod kuće.

Podravka u centru zbivanja na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

(www.jabuka.tv)