Poruke na Viberu s rokom trajanja dolaze u klasični chat

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, najavila je nadogradnju svih oblika chata porukama s rokom trajanja.

Poruke sa zadanim odbrojavanjem vremena do automatskog brisanja dosada su bile dostupne samo u tajnom chatu, no uskoro će postati dio regularnog chata i moći će se koristiti za slanje teksta, fotografija, videa ili bilo koje vrste datoteka.

Postavka vremena do samouništenja kretat će se od nekoliko sekundi, minuta ili sati, sve do nekoliko dana. Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja započinje točno u trenutku kada osoba s druge strane otvori i pogleda primljenu poruku.

Uvođenje poruka s rokom trajanja u svaki 1-na-1 chat Viber dodatno pozicionira kao najsigurniju svjetsku aplikaciju za razmjenu poruka i podataka.

Za kreiranje poruke s rokom trajanja korisnik treba:

  • Kliknuti na ikonicu sata pri dnu chata i odabrati vremensko razdoblje trajanja poruke
  • Upisati tekst ili odabrati fotografiju/video/datoteku i poslati poruku

S ponosom najavljujemo dodavanje funkcionalnosti ‘poruke s rokom trajanja’ u sve 1-na-1 chatove. Otkad ih je Viber 2017. predstavio kao dio ‘tajnog chata’, s vremenom smo zaključili da bi se takvo osiguravanje povjerljivosti, kao i obavijest o tome da je primatelj napravio screenshot ekrana, trebalo koristiti i kod klasičnog chata. Ovo je  samo još jedan korak na putu prema našoj želji da postanemo najsigurnija messaging platforma na svijetu, izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Vibera.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.