Porsche mora platiti za smrt Paula Walkera

Meadow Walker (18) tužila je još 2015. tvrtku u čijem je automobilu njezin otac izgubio život. Iako je Porsche tvrdio da je Paul Walker bio sam kriv za svoju smrt, djevojka nije odustajala.

U tužbi je tvrdila da je njezin otac živ zapaljen jer je ostao zarobljen u svom sjedalu, to jest poslije sudara se nije mogao izvući iz automobila zbog pojasa koji ga je prikliještio i slomio mu rebra i zdjelicu.

Tvrdila je i da do sudara ne bi došlo da je automobil imao ispravan stabilizacijski sustav.

U međuvremenu je i policija u Los Angelesu zaključila da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički kvar. Porsche i Meadow sada su se uspjeli nagoditi, a uvjeti su ostali tajni.

Prošle godine dobila je 10 milijuna dolara odštete iz imovine Rodasa koji je vozio automobil u kojem je poginuo zajedno s poznatim američkim glumcem 2013. godine, piše 24sata.hr.

Podsjetimo, glumac je poginuo u vrijeme snimanja nastavka uspješne akcijske franšize ‘Brzi i žestoki’. Bio je  suvozač u Porscheu Carreri GT koji je u trenutku nesreće vozio Rodger Rodas, a zbog prevelike brzine sportski automobil udario je u stablo i stup rasvjete u Santa Clariti, sjeverno od Los Angelesa.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.