Poreč: Mladić iz BiH pronađen mrtav u sobi

Ferid O. (18) iz okolice Velike Kladuše u noći na 21. prosinac pronađen je mrtav u sobi u Poreču, gdje je bio na privremenom radu. Policija kaže da je naložena obdukcija tijela preminulog.

“Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, a provest će se i dodatna toksikološka analiza nakon čega će se znati više “, kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske, piše 24sata.hr.

Mladić je u Poreč došao “trbuhom za kruhom” i radio je u jednoj građevinskoj firmi. To je potvrdio i poznanik njegovog oca Damir K. (33), koji također radi u Poreču.

“I ja sam došao u Hrvatsku sa 19 godina, trbuhom za kruhom. Žao mi je mladića, znam njegovog oca i znam koliko im je teško jer otac ne radi. U teškoj su financijskoj situaciji, pa sada prikupljamo novac kako bi tijelo bilo prevezeno u njegovo rodno mjesto. Usluga pogrebnog poduzeća je oko 1000 eura, a mladićeva obitelj nema taj novac.Odlučio sam se pokrenuti akciju prikupljanja sredstava, a ako ne bude odaziva, sam ću podmiriti taj trošak. Također, u njegovom rodnom mjestu skuplja se novac za pogreb “, izjavio je Damir K. za 24sata.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.