Popularna “Dadilja” prošla je pravi pakao

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Jacobson je za to vrijeme bio vezan i primoran gledati užasne prizore, prenosi 24 sata.

Glumica Fran Drescher, koju pamtimo po glavnoj ulozi u humorističnoj seriji “Dadilja”, progovorila je o traumatičnom događaju iz prošlosti kada je napadnuta i silovana u svom domu.

Danas ima 59 godina te je mišljenja kako je ova trauma povezana s rakom grlića materice koji joj je dijagnosticiran 2000. godine.

“Godinama sam izbjegavala suočavanje sa svojom boli i silovanjem. I zbog toga sam oboljela od raka”, rekla je te otkrila kako se uspjela nositi s traumom.

“Nakon toga više nikad nisam bila ista. Ali, što god da vam se dogodi, morate nastaviti dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja učinila”, dodala je. Fran je 2007. pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena.

Inače, spomenuti napad dogodio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je dijelila s tadašnjim suprugom Peterom Marcom Jacobsonom.

Dok je jedan napadač pljačkao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu. Jacobson je za to vrijeme bio vezan i primoran gledati užasne prizore.

Muškarac koji ju je silovao je uhićen, a pošto je tada bio na uvjetnoj kazni, vraćen je u zatvor gdje sada služi dvije doživotne kazne.

Fran i Jacobson razveli su se 1999. godine, pošto je on shvatio da je gay, ali su ostali u prijateljskim odnosima te su zajedno glumili u seriji “Sretno razvedeni”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.