Ponovno uređeno poletište za paraglajdere u Ljubuškom

Poletište Ljubuški – Kula nalazi se na zemljišnoj čestici koja je u višegodišnjem zakupu od strane kluba Paragliding Ljubuški, u svrhu odmora, rekreacije i sporta, a za koju ovaj klub plaća godišnji zakup koji nije zanemariv.

Imajući sve to u vidu, trudimo se mjesto kultivirati na najbolji mogući način i napraviti jednu rekreativnu oazu prvenstveno za paragliding pilote, a onda i za sve ljubitelje prirode i outdoor aktivnosti, navode iz Paragliding kluba Ljubuški.

Oni su se osvrnuli na nedavni vandalizam na ovom mjestu, ali i na otkrivene počinitelje o čemu je izvjestio MUP ŽZH u četvrtak.

Sve nas je zasmetao nedavni čin vandalizma koji se dogodio u noći 29. travnja, kada su tada nepoznati počinitelji devastirali sve što se devastirati dalo. Danas na poletištu imamo nove klupe, novi stol i popravljenu info-ploču zahvaljujući našem gradonačelniku Vedranu Markotiću, JP Parkovi Ljubuški te Biciklističkom klubu Ljubuški koji su nam prvotno ustupili predmetne klupe i stol, navode iz Paraglidinga Ljubuški.

Ako posjetite službene stranice MUP-a ŽZH vidjet ćete kako je policija rasvijetlila ovaj slučaj i našla počinitelje za koje smatramo da nisu negativci i pretpostavljamo da im je već jako žao što su počinili ovo djelo, zaključili su.

Danas lijepe vijesti!

Poletište Ljubuški – Kula nalazi se na zemljišnoj čestici koja je u višegodišnjem zakupu od…

Objavljuje Paragliding LjubuškiČetvrtak, 6. svibnja 2021.

Ljubuški: Otkriveni vandali koji su oštetili poletište za paragliding

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.