Ponedjeljak neradni dan u FBiH

S obzirom da Dan neovisnosti BiH 1. ožujka pada na nedjelju, Vlada FBiH je odlučila neradnim danom proglasiti ponedjeljak, 2. ožujka.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o proglašenju 1. ožujka Danom neovisnosti Bosne i Hercegovine (Službeni list BiH, broj: 9/95), propisano da je 1. ožujak Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine državni praznik i da se obilježava kao neradni dan.

S obzirom da 1. ožujak ove godine pada u nedjelju, a imajući u vidu značaj obilježavanja navedenog državnog praznika, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na svojoj sjednici održanoj 20. veljače 2020. godine, donijela Odluku o proglašenju 2. ožujka 2020. godine, neradnim danom u Federaciji Bosne i Hercegovine, navode iz Federalnom ministarstva rada i socijalne politike.

S tim u vezi, a povodom obilježavanja Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine, nedjelja 1. i ponedjeljak 2. ožujak 2020. godine, će biti neradni dani, te na ove dane državna tijela, poduzeća i druge pravne osobe neće raditi.

(www.jabuka.tv)


32 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.