Pomozite radu Udruge ”Fra Mladen Hrkać”

Humanitarna Udruga “Fra Mladen Hrkać”, koja pomaže građanima BiH koji se nalaze na liječenju izvan granica matične države, predstavila je novi model pomoći kroz trajni nalog pojedinaca i pravnih osoba.

“Cilj Udruge nije opteretiti pojedince i tvrtke visokim kratkoročnim donacijskim iznosima već skromnim donacijskim iznosima pojedinaca osigurati redovite prihode zahvaljujući kojima će Udruga moći nesmetano provoditi sve svoje projekte. Zbog toga smo odlučili predstaviti model pomoći kroz trajni nalog, koji je odlično prihvaćen i među pojedincima i pravnim osobama, jer na taj način Udruga ima osiguran stalni mjesečni prihod na koji može računati i u skladu s tim planirati aktivnosti u budućnosti”, istaknuo je je predsjednik Udruge Ivan Soldo.

Trenutno na području Širokog Brijega više od 620 osoba odvaja određen novčani iznos od svojih mjesečnih primanja, u većini slučajeva se radi o 2 marke, za rad i aktivnosti Udruge.

U ovaj model pomoći do sada se uključilo preko 600 ljudi iz sljedećih institucija i tvrtki: Gimnazija “Fra Dominika Mandića“, Srednja strukovna škola, Prva osnovna škola Široki Brijeg, Druga osnovna škola Široki Brijeg, Osnovna škola Biograci, Osnovna škola “Kočerin“, “Feal“ d.o.o. Široki Brijeg, “NK Široki Brijeg“, Porezna uprava – ispostava Široki Brijeg, Logotip, Urbis 86, Autokuća Bošnjak, Županijski zavod za pravnu pomoć, Metalrad, Fe-Al Mostar, kao i mnogi pojedinci koji su neovisno od tvrtke u kojoj rade osobno ispunili trajni nalog u poslovnoj banci.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.