Polufinalisti Supertalenta iz Širokog Brijega gosti GNK Dinamo

Hrvatski Cherleading klub Široki plasirao se u polufinale Hrvatskog Supertalenta.

Danas ih je u Zagrebu dočekala delegacija GNK Dinamo s kojim je ovaj cheerleading klub iz Širokog Brijega već ranije surađivao za utakmice Lige prvaka.

19 članova uz pratnju roditelja posjetilo je stadion na Maksimiru gdje su se prvo slikali s igračima, a potom s vodičem iz GNK Dinamo obišli cijeli stadion, svlačionice igrača, hotel Dinamo, mix zonu itd. Članovi kluba najviše su oduševljeni upoznavanjem Filipa Benkovića i Nikole Moro, koji su imali veliko strpljenje za bezbroj fotografija i autograma.

Hrvatski cheerleading klub Široki 19.11.2017. nastupa u polufinalu Hrvatskog Supertalenta, a za prolazak dalje potrebna im je pomoć publike koja ih može svojim glasovima poslati u finale.

Nažalost, iz Hercegovine nije omogućeno glasanje, ali tko god ima Hrvatsku karticu može glasati kao i oni koji su u Hrvatskoj mogu ih podržati svojim pozivom ili sms porukom. Broj za glasanje biti će ispisan na ekranu kroz cijelu emisiju koja ide uživo u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

“Velika je čast od toliko prijavljenih ući u prvih 60. Jako puno smo radili dva mjeseca za polufinale i nadamo se da ćemo još jednom u najljepšem svjetlu predstaviti kako naš klub, tako i naš grad Široki Brijeg te Zapadnohercegovačku Županiju. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam omogućili odlazak na polufinale u Zagreb, u prvom redu gradonačelniku Miri Kraljeviću, Leda d.o.o i Stolariji Zovko”, kazala je Nikolina Čolak, glavna trenerica kluba.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.