Policijski službenici MUP-a ŽZH izvrsni na streljačkom turniru u Splitu

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽZH sudjelovali su na 10. Međunarodnom streljačkom turniru u preciznom streljaštvu održanom prošloga tjedna u Splitu na strelištu „Stobreč“ .

Jednodnevni turnir za žene i muškarce – IPA SPLIT SHOOTING CUP 2024., u organizaciji IPA-e Split i Streljačkog kluba IPA Splitsko – dalmatinska, okupio je policijske službenike iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i drugih zemalja.

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji iznimnom preciznošću i koncentracijom 1. mjesto osvojio je policijski službenik Dražen Bošnjak ( MUP ŽZH Ljubuški ), 2. mjesto Slobodan Popović ( IPA Crna Gora) i 3. mjesto Mato Brekalo ( IPA Brodsko-Posavska).

U ekipnom natjecanju predstavnici Uprave policije MUP-a ŽZH Ljubuški u sastavu Tomislav Jelčić, Ivan Madunović i Ante Matić osvojili su četvrto mjesto od ukupno 24 ekipe.

Turnir je promovirao izvrsnost u streljaštvu, ali i jačao veze i zajedništvo među policijskim službenicima. Pohvale idu organizatorima, sudionicima na korektnom sportskom natjecanju koji je vladao tijekom cijelog događaja, stoji na stranicama MUP-a ŽZH.

Provjerili smo kako napreduje izgradnja Edukacijsko-obučnog centra MUP-a ŽZH

(www.jabuka.tv | Foto: IPA / Ilustracija)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.