Policijske službenice osigurale 300 paketića za djecu bez roditeljske skrbi

Udruženje “Mreža policijskih službenica” provodi humanitarnu akciju u kojoj sudjeluju policijske službenice iz policijskih agencija širom Bosne i Hercegovine, koje su osigurale 300 paketića za djecu bez roditeljske skrbi.

Dječica su napisala pisma “Djedu Božićnjaku”, koja je njihova želja za predstojeće blagdane, a svaka policijska službenica preuzela je po jedno pismo i s mnogo ljubavi ispunila želju djetetu. Dječica su oduševljena što će ove godine njihove želje ispuniti policijske službenice, pa su u nekim od pisama zahvaljivala “Djedu-policajki”.

Predsjednica Udruženja, Kristina Jozić, i policijska službenica Martina Milas, u utorak su (22.12.2020. godine) isporučile poklone za djecu smještenu u Domu za djecu bez roditeljske skrbi “Ivan Pavao II”- Vionica, Međugorje, a nakon toga slijedi isporuka paketića djeci u Majčinom selu u Međugorju, Udruzi Kutak sreće – udruga osoba s invaliditetom u ŽZH i Javnoj ustanovi Dječji Dom Mostar.

Inicijativu je pokrenula policijska službenica Martina Milas, aktivna članica Udruženja iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, a odazvale su se policijske službenice iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu-SIPA, Granične policije BiH, Federalne uprave policije, Policije Brčko distrikta BiH, Sudske policije FBiH, MUP-a Zapadno-hercegovačke županije, MUP-a Srednjobosanske županije, MUP-a Posavske županije i MUP-a Tuzlanske županije.

U akciju su se uključili i pripadnici Specijalne policije MUP-a ŽZH, te zaposleni u Domu Zdravlja Vrazovo u Sarajevu.

Ponosni smo što smo kroz ovu akciju uspjeli razveseliti 300 mališana koji su u potrebi i pokazati humanu stranu policije, što će, između ostalog, doprinijeti povećanju povjerenja djece u policijske strukture i stvaranju partnerskog odnosa.

Ovim putem se osobno zahvaljujem svima koji su sudjelovali, kolegicama policajkama, cijelom MUP-u ŽZH koji se odazvao, a posebno specijalnoj jedinici MUP-a ŽZH. Iznenađena sam brojem onih koji su odlučili sudjelovati i pomoći, posebno kolegama iz mog MUP-a. Svima vama čestitam Božić i božićne blagdane, izjavila je Martina Milas.

(Grude-online.com)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.