Policija uhvatila muškarca iz Rame koji se bavio proizvodnjom kanabisa

U ponedjeljak, 5. kolooza patrola policije PS Rama je operativnim radom došla do saznanja da se T.R. (1979) iz Krančića bavi proizvodnjom opojnih droga.

Naredbom Općinskog suda Konjic izvršen je pretres njegove obiteljske kuće i pratećih objekata kojom prilikom je pronađeno u PVC vrećici oko 300-500 grama zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju kanabis.

Na licu mjesta izvršen je očevid a osoba je lišena slobode i bit će izvršena kriminalistička obrada.

U noći s ponedjeljak na utorak u 00:00 sati na putu M-17 u mjestu Ostrožac, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali D.E. (1972) sa vozilom “Fiat Stilo”, M.E. (1975) sa vozilom Audi-4 i K.M.(1986) sa vozilom Audi-3 , svi iz Konjica.

Sva tri vozača su zadobila ozljede neutvrđenog stupnja kao i još dvije osobe koje su se nalazile u jednom od vozila D.Đ. (2000) i D.N. (1998).

Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.

Iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je šest prijava, od čega na području Čapljine dvije, a na području Mostara, Čitluka, Neuma i Stoca po jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara dva a na području Čapljine jedan.

Registrirano je i devet prometnih nezgoda od čega na području Mostara četiri, Konjica dvije, a na području Neuma, Rame i Čitluka po jedna u kojima je pet osoba zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)