Policija spasila teško ozlijeđenog migranta na Plješivici

Policija je, uz pomoć tima hitne pomoći, u utorak navečer spasila migranta koji se teško ozlijedio uslijed pada sa stijene na planini Plješivici, prenosi N1.

Kako su priopćili iz policije, u utorak u 20.55 sati policijski službenici Postaje granične policije Korenica su prilikom pojačanog postupanju suzbijanje nezakonitih migracija na makadamskom putu u mjestu Šeganovac uhvatili dva muškarca bez osobnih dokumenata, a koji su tom prilikom izjavili da se u šumskom predjelu planine Plješevica, iznad naselja Šeganovac, nalazi muškarac koji se teško ozlijedio prilikom pada sa stijene.

O svemu je odmah obaviještena i Hitna medicinska pomoć iz Korenice te se krenulo u potragu za osobom.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica, pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko i tim Hitne medicinske pomoći su nakon nekoliko propješačenih kilometara na opisanom mjestu zatekli ozlijeđenog muškarca koji je ležao na tlu. Ozlijeđenom muškarcu je odmah pružena prva pomoć, a potom su ga na nosilima donijeli do prve pristupačne ceste gdje ih je čekalo vozilo Hitne medicinske pomoći, priopćili su iz policije dodajući da je nakon pregleda u Općoj bolnici u Gospiću utvrđeno kako je migrant teže ozlijeđen te je na daljnje liječenje upućen u KBC Rijeka gdje je i zadržan.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.