Policajcu s potresne fotografije iz Petrinje kolegica koju ni ne poznaje pripremila divno iznenađenje

Policijska uprava ličko-senjska objavila je na službenim stranicama toplu priču u policajcu Miroslavu iz Petrinje koji je u potresu ostao bez doma. No, unatoč svemu nastavio je nesebično pomagati drugima, a to dobro sada mu se vratilo.

Upravo tu nesebičnost, pomaganje i požrtvovnost nije mogla zaboraviti ni policijska službenica Sanela iz Policijske postaje Senj, koja je za vikend odmor u sklopu nagradne igre na jednoj radio postaji prijavila Miroslava, iako ga osobno ne poznaje.

No, fotografija na kojoj Miroslav sjedi shrvan u razrušenoj Petrinji nije joj izlazila iz glave.

Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nam treba, al’ njima najviše, rekla je Sanela u prijavi.

Policajac Miroslav Vuković

Dodala je kako misli da čovjek koji je prošao takvu katastrofu, ali je pokazao nadljudsku snagu, i njegova gospođa zaslužuju odmor. Napomenula je i da su Miroslav i njegova obitelj još uvijek u kontejneru jer im je kuća razrušena.

Iako je nagrada bila vikend u hotelu odmah su reagirali iz hotela i poklonili Miroslavu i obitelji 7-dnevni odmor, a Sanela i Miroslav su se ovaj vikend prvi put i vidjeli, prenosi Jutarnji list.

Nesebičnost policijske službenice Sanele i požrtvovnost kolege Miroslava izrodila je jedno divno prijateljstvo, pišu iz PU ličko-senjske.

(www.jabuka.tv | Foto: Robert Fajt/Cropix)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.