Pokušaj likvidacije 37-godišnjaka u Podgorici

U ponedjeljak oko 13.40 sati nepoznati napadač je iz Audija beogradskih registarskih oznaka u pokretu ispalio u Podgorici više hitaca na Sašu Dukića, prenose crnogorski mediji.

Kako navode, Dukić izdržava kaznu zatvora zbog djela počinjenoga u inozemstvu, ali je u vrijeme napada bio na dopustu. Napadači su potom zapalili vozilo iz kojega su pucali, prenosi B92.

Ozlijeđeni Dukić (37) prebačen je u Urgentni centar s ozljedama u donjem dijelu leđa i nije u životnoj opasnosti, saznaju ‘Vijesti’.

Na Dukića je u podgoričkom naselju Zlatica ispaljeno više metaka iz automatske puške, saznaje podgorički portal u policiji i tužiteljstvu. ‘Vijestima’ je neslužbeno u policiji rečeno da su u vozilu napadača, tijekom očevida, pronašli dvije automatske puške, kapu i naočale.

Dukić se u trenutku napada nalazio u vozilu marke BMV, koje se kretalo iz smjera Kolašina. Policija radi na rasvjetljavanju događaja. U listopadu prošle godine, Cetinjanin Radomir Đuričković preminuo je pošto je na njega pucano iz automobila, koji je nakon napada također zapaljen.

“Do upotrebe vatrenoga oružja, naime, došlo je u ponedjeljak oko 13.40 sati, na magistralnoj cesti Kolašin – Podgorica, u mjestu Zlatica. Tom prilikom je, kako se sumnja, iz vozila u pokretu, za koji se ubrzo ispostavilo da je u pitanju Audi A6, za sada nepoznata osoba, na čijem se identificiranju radi, ispalilo više hitaca u smjeru vozila marke BMW kojim je upravljao S. D. “, navodi se iz policije.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: