Pokopan Cico Kranjčar – Jabuka.tv

Pokopan Cico Kranjčar

Na zagrebačkom groblju Mirogoj u petak je pokopan legendarni igrač i trener Zlatko Cico Kranjčar.

Tata, zahvaljujem tebi i mami da ste nam primjerom pokazali što je ljubav, bezuvjetna i beskrajna. Hvala na usađenim vrijednostima koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala što si pokazao kako živjeti život punim srcem, ne opterećivati se preprekama, nego ih preskakati. Primjerom svojim, omogućio si mi da sanjam da je sve moguće. Simbol si generacija jednoga grada, a meni si tata, a mojoj djeci djed, rekla je kćer Lana.

Uoči početka obreda, uz pjesmu Moj Zagreb, tak imam te rad spustio se pljusak. Brojni navijači stigli su odati počast legendi Dinama, došao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te brojna imena iz svijeta nogometa, javlja HRT.

Kranjčar je pokopan u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru koji su preminuli prošle godine.

Ranije je u zagrebačkom hotelu Westin održana komemoracija za proslavljenog igrača, trenera, bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije i jednog od simbola Dinama koji je umro u ponedjeljak u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

Emotivni govor Nike Kranjčara koji je rasplakao prisutne: Pokazao si mi kak’ živjeti Cicek moj

(www.jabuka.tv)