Pojavila se snimka sukoba između Srba i Brazilaca

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sukoba srpskih i brazilskih navijača tijekom utakmice dviju reprezentacija u Moskvi.

Dok su se igrači borili na terenu, došlo je do sukoba na tribinama, pa se između muškaraca, koji su se udarali, našla i jedna žena.

Ona je izbjegla povrede, a veće nerede spriječili su redari koji su uletijeli u gužvu i razdvojili sukobljene strane, javlja B92.

“Ne želim da moje roditelje i mene svijet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka susreta. Pokazivali nam srednji prst i slično… U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički moga oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspješno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspjeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila“, rekao je srpski navijač koji je sudjelovao u ovom nemilom događaju.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.