Pojavile se nove fotografije Ronalda iz Las Vegasa

Cristiano Ronaldo već dva tjedna nalazi se u centru pažnje svjetske javnosti, ali ne zbog nogometa već zbog optužbi za silovanje.

Naime, američka manekenka Kathryn Mayorga prije dva tjedna obratila se medijima i optužila Ronalda da ju je brutalno silovao 2009. godine u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu. Već ranije su objavljene fotografije njih dvoje koje su nastale te noć, ali nikada nitko nije u javnost iznio takve optužbe, prenosi Sportsport.ba.

Kathryn je poručila da je u sebi to čuvala devet godina jer joj je Portugalac platio čak 350.000 funti za šutnju. No, izjavila je da više jednostavno ne može to da trpi te da želi da cijeli svijet zna kakav je Ronaldo čovjek. Naravno, portugalski nogometaš je odmah demantirao ove optužbe, no problem mu pravi činjenica da je američka policija pokrenula istragu.

Navodno, postoje dokazi protiv Ronalda, a i odvjetnik ove Amerikanke danas je najavio tužbu za silovanje protiv igrača Juventusa. Čak su u javnost odlučili objaviti nove fotografije koje su nastale te kobne noći. Ipak, istraga policije još uvijek traje, a Ronaldo je siguran da će se dokazati da je to samo još jedna u nizu lažnih optužbi.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.