Pojačan promet u Hercegovini, budite oprezni i strpljivi

U Bosni i Hercegovini uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.

Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka – Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani“. Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: M-4 Simin Han – Donje Caparde, M-5 Donji Vakuf – Travnik, M-6.1 Prolaz kroz Mostar (od raskrižja Šemovac do raskrižja kod hotela “Ero”), M-16 Poriče – Kupres, M-17 Maglaj – Žepče (Goliješnica), M-17.3 Buna – Stolac i M-18 Vogošća – Sarajevo (Hotonj).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-16.2 Bugojno – Uskoplje (u mjestu Osojnica) i M-19.3 Rogatica – Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija – Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala – raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Povodom blagdana Velike Gospe, očekivati je pojačan promet i brojne pješake hodočasnike na cestama u Hercegovini i prilaznim cestama prema Međugorju. Apelira se na vozače za oprez i strpljivost u vožnji.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica – Duži i Slano – Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika, priopćeno je iz AMSBiH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.