Pohvalna inicijativa: Teniska akademija Set otvorila vrata mladim tenisačima

Na terenima Sportsko-rekreacijskoga centra Đulić ove subote održan je 4. Dan otvorenih vrata Teniske akademije Set za sve dječake i djevojčice uzrasta od 5 do 10 godina.

Ovu pohvalnu inicijativu Teniska akademija Set pokrenula je prvenstveno zbog djece koja si ne mogu priuštiti normalne i redovite treninge, a imaju želju igrati tenis. Osim toga, otvoreni su i za sve druge dječake i djevojčice odgovarajućega uzrasta.

Dane otvorenih vrata, odnosno ove prilagođene treninge održavamo svake subote od 10 do 12 sati i trajat će tijekom cijele godine. Na raspolaganju je sva naša oprema, a zainteresirana djeca samo trebaju doći u sportskoj opremi i uživati u treningu koji im se nudi, izjavio je za portal Jabuka.tv voditelj Teniske akademije Marko Čuljak.

Ovo je prva godina održavanja Dana otvorenih vrata Teniske akademije set, a već se priključilo 20-ak zainteresiranih djevojčica i dječaka.

Treneru Marku Čuljku u treninzima pomaže trenerica Nikolina Cvitković iz Mostara, koja više radi s djevojčicama, a oboma je zadatak stvoriti zanimljive treninge za mlade polaznike.

Nadamo se da će roditelje ovo potaknuti da svoju djecu uključe u sport, bilo koji. Tenis je naročito lijep sport jer pokreće tijelo, a ozljeda gotovo i nema, zaključili su treneri za portal Jabuka.tv.

Sa svih strana pohvale za teniski turnir u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.