Pogledajte zašto je ova obožavateljica Zare završila u zatvoru

Dobro je poznato kako mnogim trendsetericama nikad nije dosta šopinga u popularnom španjolskom brendu koji obožavaju i Hrvatice, a jedna je Španjolka u svojoj opsesiji krpicama iz Zare na kraju završila i iza rešetaka

Tania M. A., Španjolka iz Zaragoze, osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od šest mjeseci jer je zlouporabila politiku povrata robe iz Zare.

Domišljata obožavateljica Zare smislila je pakleni plan kako se domoći nove i to besplatne robe iz omiljene Zare i njezina je strategija prolazila neko vrijeme.

Tania je naime skidala papirnate oznake s odjeće te ih prebacivala na staru odjeću iz Zare i zahtijevala povrat novca u trgovini pod izgovorom da joj odjeća ne odgovara.

Ona je to radila pazeći da se ne primijeti kako je mijenjala oznake i njezina je prijevara potrajala čak 15 mjeseci dok ova drska strategija 32-godišnjakinje nije razotkrivena.

Oznake s bar kodom s nove odjeće iz Zare kod kuće je mijenjala i stavljala na staru odjeću koju je potom vraćala u trgovinu i tražila povratak novca.

Sud je osudio njezin čin, a osim toga do kraja života joj je zabranjen u trgovinama Zare u regiji Aragon. U presudi je istaknuto i kako je drska prevarantica toliko usavršila svoju strategiju da je čak znala i koji bar kodovi odgovaraju kojoj boji odjeće! Osim toga, kako bi bila manje sumnjiva, nikad nije tražila povrat u gotovini za veću količinu novca, piše Tportal.

Nakon što su posumnjali kako se radi o dobro smišljenoj prijevari, djelatnici trgovine su je prijavili.

Činjenica da su se oznake podudarale i bile precizno postavljene na odjeću slične boje potvrđuje da se radi o dobro osmišljenom planu uz pomoću kojeg je bez ikakvog troška stalno iznova obnavljala svoju garderobu, stoji u presudi.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.