Pogledajte što vas sve do Božića očekuje na Adventu u Mostaru

Protekli tjedan na Adventu u Mostaru protekao je u obilju edukacije, kulture i fenomenalne zabave.

”Na našoj bini nastupili su mališani iz Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, Narodna knjižnica HNŽ-a organizirala je fenomenalnu pričaonicu Djeda Božićnjaka,  gdje je djedica sa svojim vilenjakom čitao priče mališanima, a ispred bine prodavale su se rukotvorine koje su nastale u kreativnoj radionici Narodne knjižnice HNŽ-a, a sav prihod išao je za učenike Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama. Koncerte su održali Grupe Jeka, Pancelot i Posebna vožnja, a najviše pozornosti izazvala je humanitarna plesna revija”, rekli su organizatori Adventa u Mostaru.

”Mališani iz svih mostarskih i hercegovačkih plesnih klubova nastupili su na našoj bini te su zaplesali za Pučku kuhinju, ali pored toga donijeli su i svoj prilog najugroženijim stanovnicima Mostara. Ovom prilikom moramo zahvaliti svim klubovima što su sudjelovali, kao i svima koji su pomogli Pučkoj kuhinji”, poručili su organizatori Adventa.

Vikend je prošao u edukacijskom i kreativnom tonu, kada je na našu binu stigao Net.Teatar, koji je predstavio mlade glumice koje su stigle iz Srednje Bosne, točnije iz Kreševa.

”Iznimno dobra predstava, puna interakcije, privukla je pozornost brojnih mališana, a ovom mladom teatru možemo samo poželjeti sreću u daljnjem radu u nadi da ćemo ih vidjeti na brojnim scenama diljem BiH. U subotu je organizirana i razmjena igračaka, kao i humanitarno darivanje igračaka, a mališani i njihovi roditelji pokazali su velika srca”, rekli su organizatori dodajući kako je vikend završen s predstavom Maloga teatra i fenomenalnom zabavom na Advent talent karaokama.

Tjedan do Božića nastavlja se u duhovnom i glazbenom tonu.

U  ponedjeljak su nastupile članice duhovne glazbe Angelus, a u utorak na bini nastupaju OŠ  Ivana Gundulića i Ilije Jakovljevića.

U utorak je stigao i Coca Cola Truck te su Mostarci i svi drugi posjetitelji imali prigodu napraviti fenomenalne fotke s Djedom Božićnjakom i njegovom skrivenom kućicom u trucku, ali i dobiti super Coca Cola paketiće.

Do Božića se očekuje nastup nekoliko vokalno-instrumentalnih skupina, Festival torti, nutricionističko predavanje o slasticama bez šećera, ali i dolazak Djedova Božićnjaka na biciklima. u nastavku pogledajte detaljne satnice programa.

U tijeku je i nagradna igra Bonk studia, više informacija pogledajte ovdje.

Srijeda, 20. prosinca

10.00 – Glazbeni program
16.30 – Crtani likovi stižu na Advent
19.30 – Klapa ”Mir”
20.00 – DJ program

Četvrtak, 21. prosinca

10.00 – Glazbeni program
16.30 – Likovi iz crtića nam stižu na Advent
17.00 – Nastup OŠ Ivana Gundulića
18.00 – Zabava sa Šeširkom
19.00 – Mini disco
20.00 – Finale Advent talenta

Petak, 22. prosinca

10.00 – Glazbeni program
15.00 – 18.00 – Djed Božićnjak stiže na Advent
16.30 – maskote dolaze na Advent
17.00 – Nutricionističko predavanje o slasticama bez šećera
* Festival torti i humanitarna prodaja torti *
19.00 – Zajedno u Kristu
20.00 – VIS otkrivenje
21.30 – Disco večer na klizalištu

Subota, 23. prosinca

10.00 – Glazbeni program
12.00 – 15.00 – Biciklijada Djedova Božićnjaka
15.00 – Nastup Leptirića
16.30 – Maskote dolaze na Advent
17.45 – Animator adventa Šeširko
20.00 – DJ program; Disco večer na klizalištu

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.