Pogledajte snimku pljačke laptopa u Mostaru

U noći s petka na subotu opljačkana je trgovina računalne opreme na mostarskoj Aveniji. Kako je objavio Jurčević Commerce ukradeni su laptopi u vrijednosti preko deset tisuća KM.

”Ukradeni su laptopi u vrijednosti preko 10.000 KM serije i5, i7 i slično. Zasigurno će se sada na tržištu naći prejeftini laptopi koje će ovi lopovi pokušati prodati te vas molimo u slučaju da primjetite takve da javite nama ili policiji”, apelirali su iz Jurčević Commerca na društvenim mrežama.

Iz ove tvrtke kažu kako njihovi laptopi imaju serijske brojeve i kako ih neće biti teško pronaći.

Paznja! Sinoc je opljackana nasa poslovnica u Mostaru. Ukradeni su laptopi u vrijednosti preko 10.000 KM serije i5, i7 i slicno. Zasigurno ce se sada na trzistu naci prejeftini laptopi koje ce ovi lopovi pokusati prodati te vas molimo u slucaju da primjetite takve da javite nama ili policiji. Takodjer ako ste sinoc od ponoca pa nadalje primjetili nesto sumnjivo u ulici Kralja Tomislava (avenija) ili ste prepoznali nekoga na snimci javite nam. Svih laptopa imamo serijske brojeve, obiljezeni su te cemo im lakse stati u kraj ako imamo bilo kakvu informaciju. Kontakt 063/135-33

Posted by Jurcevic Commerce Commerce on Saturday, 20 June 2015

(www.bljesak.info)

4 komentara

Komentiraj: