Pogledajte novi spot Zdravka Čolića za pjesmu 'Što ti dadoh'

Prvi spot za pjesmu “Što ti dadoh” s najnovijeg albuma Zdravka Čolića “Vatra i barut” premijerno je objavljen na njegovom službenom YouTube kanalu.

Prošlog tjedna snimljen je spotu za pjesmu “Što ti dadoh” koja je za rekordno vrijeme postala radijski hit širom regije.

Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, što nije omelo pjevača da slobodne trenutke u stankama provodi u razgovoru i šali s članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću.

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirirana pjesmom “Što ti dadoh” snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela “Staro zdanje” u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim interijerom pokazala sjajnim scenografskim rješenjem.

Podsjetimo, Čolić je i ovog puta realizaciju broja prepustio Aleksandru Kerekešu – Kekiju i producentskoj kući “Visual Infinity”, koja je realizirala baladu “Pamuk” s prethodnog albuma.

Tekst pjesme “Što ti dadoh” napisala je Antonija Šola koja je zajedno s Marselom Benzonom i kompozitor ove pjesme, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji Čolićev suradnik – Nikša Bratoš.

Album “Vatra i barut” objavljen je u izdanju “City Recordsa”, a na svim prodajnim mjestima bit će dostupan već tijekom vikenda.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.