Pogledajte novi spot ljubavne pjesme benda ”Not Jane”

Nova pjesma i spot širokobriješkog benda Not Jane ”Lidija” premijerno je prikazana u srijedu u 19:00 sati na Croatian Music Channelu (CMC).

Ovaj put je riječ o ljubavnoj pjesmi u kojoj se osjeti i bitna promjena u zvuku benda naspram prethodna tri singla ”Paranoja”, ”Akademski grad” i ”Pariz”.

”Lidija” je četvrti, a ujedno i posljednji singl Not Jane prije objave debitantskog albuma ”Akademski grad” za Croatia Records, koji izlazi u što skorijem vremenu.

Autor teksta i glazbe je Drago Ljubić, a aranžman potpisuju ostali članovi benda Jure Brekalo i Marko Karačić, dok je glazbeni video za ”Lidiju” snimio Tomislav Topić.

Kako ističu iz benda, nakon prva tri singla, odlučili su malo ”promijeniti ploču”.

”Lidija” nam u početku nije bila u planu kao singl. Tijekom pandemije imao sam vremena malo stati i preispitati stvari, okrenuti u nešto drugo, hvatajući se prvenstveno za sound, ne toliko za samu tematiku. Ljubavna pjesma je slučajno ovaj put u pitanju, ali potreba za promjenom je stalna i neupitna.

A kako sam u međuvremenu započeo rad na drugom albumu, koji se zvukom već sada dosta razlikuje od prvog, ovim singlom htjeli smo pokazati da će i prvi album biti šarolik i da ne podilazimo žanru. Što se samog albuma tiče, omot je već u izradi, nakon toga ide u tisak  pa je u vašim rukama. Dakle, jako brzo, izjavio je za portal Jabuka.tv frontmen Not Jane Drago Ljubić.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.