Pogledajte novi spot Ivana Mikulića ”Braća po kamenu”

Popularni hrvatski pjevač, Širokobriježanin Ivan Mikulić, snimio je spot za novu pjesmu ”Braća po kamenu” snimanu u suradnji s grupom ‘Afrodita’ iz Tomislavgrada.

Pjesma je premijerno izvedena na 19. Melodijama Mostara te je osvojila drugu nagradu publike.

Tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu je skladao Ivan Mikulić, a za video je zadužen bio ”Kadar – film & video production Široki Brijeg”.

U spotu sudjeluju Tea Zadro, Valentina Duganžić, Andrea Vrljić, Dragan Jurić, Ivan Mikulić, Frano Vukoja, Ljubo Mikulić, Ante Jurčić, Ferdo Kvesić te članovi grupe Afrodita.

Spot je sniman na lokacijama gospodarskog imanja ”Marija gaj” u Grudama i kamenoloma StoneArt u Širokom Brijegu.

Od danas je na YouTubeu dostupan glazbeni video pjesme „Braća po kamenu“ u izvođenju Ivana Mikulića. Ova skladba premijerno je izvedena na Melodijama Mostara 2013. i osvojila drugu nagradu publike. Stihove Nenada Ninčevića uglazbio je sam Ivan Mikulić, a aranžman za ovu skladbu potpisuje Dragan Brnas. Televizijsko uprizorenje pjesme „Braća po kamenu“ uradak je širokobriješke produkcijske kuće Kadar, film&video pruduction.

Spot je režirao Tomislav Topić, snimatelj je Antoni Ćorić, a o svjetlu je brinuo Tomislav Bubalo. Producent spota je Frano Vukoja koji se u televizijskom uprizorenju pjesme „Braća po kamenu“ pojavljuje kao brat iz dijaspore, a kao brat u domovini povaljuje se Ljubo Mikulić – Brajo.

U spotu sudjeluju lijepe Hercegovke Tea Zadro, Valentina Dugandžić, Andrea Vrljić i Dragana Jurić, u haljinama modnog brenda Andrea Adore te članovi skupine Afrodita iz Tomislavgrada. O make-upu skrbila je Tatjana Ivanković, a spot je sniman na živopisnim lokacijama Marića gaja u Grudama i kamenoloma širokobriješke tvrtke Stone Art.

Oldtimer „Mercedes“ iz 1960. godine odlično se uklopio u povratničku priču, a spot obiluje nizom zanimljivih detalja iz Hercegovine i Dalmacije. Spot su podržali Mepas Mall, Vina Zadro, Livanjska mljekara i tvrtka Stone Art. Službena premijera spota „Braća po kamenu“ bit će upriličena sljedećeg tjedna u bašti Park u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

34 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.