Pogledajte novi spot Ivana Mikulića ”Braća po kamenu”

Popularni hrvatski pjevač, Širokobriježanin Ivan Mikulić, snimio je spot za novu pjesmu ”Braća po kamenu” snimanu u suradnji s grupom ‘Afrodita’ iz Tomislavgrada.

Pjesma je premijerno izvedena na 19. Melodijama Mostara te je osvojila drugu nagradu publike.

Tekst potpisuje Nenad Ninčević, a glazbu je skladao Ivan Mikulić, a za video je zadužen bio ”Kadar – film & video production Široki Brijeg”.

U spotu sudjeluju Tea Zadro, Valentina Duganžić, Andrea Vrljić, Dragan Jurić, Ivan Mikulić, Frano Vukoja, Ljubo Mikulić, Ante Jurčić, Ferdo Kvesić te članovi grupe Afrodita.

Spot je sniman na lokacijama gospodarskog imanja ”Marija gaj” u Grudama i kamenoloma StoneArt u Širokom Brijegu.

Od danas je na YouTubeu dostupan glazbeni video pjesme „Braća po kamenu“ u izvođenju Ivana Mikulića. Ova skladba premijerno je izvedena na Melodijama Mostara 2013. i osvojila drugu nagradu publike. Stihove Nenada Ninčevića uglazbio je sam Ivan Mikulić, a aranžman za ovu skladbu potpisuje Dragan Brnas. Televizijsko uprizorenje pjesme „Braća po kamenu“ uradak je širokobriješke produkcijske kuće Kadar, film&video pruduction.

Spot je režirao Tomislav Topić, snimatelj je Antoni Ćorić, a o svjetlu je brinuo Tomislav Bubalo. Producent spota je Frano Vukoja koji se u televizijskom uprizorenju pjesme „Braća po kamenu“ pojavljuje kao brat iz dijaspore, a kao brat u domovini povaljuje se Ljubo Mikulić – Brajo.

U spotu sudjeluju lijepe Hercegovke Tea Zadro, Valentina Dugandžić, Andrea Vrljić i Dragana Jurić, u haljinama modnog brenda Andrea Adore te članovi skupine Afrodita iz Tomislavgrada. O make-upu skrbila je Tatjana Ivanković, a spot je sniman na živopisnim lokacijama Marića gaja u Grudama i kamenoloma širokobriješke tvrtke Stone Art.

Oldtimer „Mercedes“ iz 1960. godine odlično se uklopio u povratničku priču, a spot obiluje nizom zanimljivih detalja iz Hercegovine i Dalmacije. Spot su podržali Mepas Mall, Vina Zadro, Livanjska mljekara i tvrtka Stone Art. Službena premijera spota „Braća po kamenu“ bit će upriličena sljedećeg tjedna u bašti Park u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

34 komentara

 • za klik-jedini pravi komentat i na mjestu,naša dva svima poznata sugrađanina su zaslužili i puno više od glazbenog spota,ali s vremenom će valjda dobiti i kulturnu nagradu za svoj rad

 • smijurija, ja stvarno ne vidim populaciju ljudi koja bi trebala ovo slušati…možda početkom 90-tih bi i upalilo ili u ono doba kad je mobitel snimio onu hercegovačku pjesmu…ivane, drži se ti ljubavnih pjesama, tu si vjerodostojniji.

 • Evo jedna prigodna od mene:

  NE OKREĆI SE SINE

  Putovnicu sine imaš.
  Autobus će te odvesti u daljine.
  Javi se kad stigneš.
  I ne okreći se sine.

  Znaš išli su i mnogi drugi.
  I vraćali su se i nisu….
  Vidi kako tamo sunce grije
  Jel Aleksa u pravu bio ili nije?

  Neki su došli umorni i stari,
  neki su vječito patili za domom.
  Ima ih što dovukli su bogatstvo,
  Ima što stekli su samo križ nad grobom.

  Upamti još samo ovo, nek znaš:
  Nije ovo škrta zemlja i nije ti kriv Bog.
  Krivi su oni što prekršiše :
  Ljubi Boga iznad svega i bližnjega svog

  I ne okreći se sine.
  Ne znam hoće li gore biti
  Kad vidiš da lijem suze,
  Ili da neću moći zaplakati.
  mama (R.Z)
  Hercegovina, 2013.g

 • ovo je nešto novo na glazbenom nebu :)….leo moreno je izmislio glazbu za ovoga a ove ” manekenke ” brukaju se jer su ubačene u spot a ne vidim razlog u ovoj priči, izgledaju baš marginizirano u ovom spotu, kao one pjevaju nešto….brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 • Civa je dobar! Ajte vi snimite par albuma i otiđite na Euroviziju pa da vas častimo sa lošim komentarima.
  Drugo, Civa godinama nikako da nađe svoj glazbeni stil, jesu li to pop varijacije, rock, zabavnjak, etno….moja poruka Civi je da pronađe sebe u nekom glazbenom stilu. Ono što se zna, ipo čemu je Civa poznat je: dobro pjeva, žene ga vole, paše mu senzibilni pop koji odgovara njegovoj figuri.
  Spot mi se sviđa, zamjerka mala je da je malo šablonski. Al opet – ajte vi!
  🙂

 • ma kakav milijunaš, tko je rekao da pjevač mora bit pametan. Pjevač je izvrstan!!!!!!!!!!!!!!
  Problem je traženje stila, po meni bolje mu leže zabavne, a ovaj neeeeeeeeeeeeee

 • ovaj iznad, greška je što je gostovo u milijonašu ispo glup, a spot niđe veze šta sad malo od mate, ali jedan je mate a i nije civin stil

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.