Pogledajte koliko je Prozor-Rama izdvojila novca za rješavanja stambenog pitanja mladih

Načelnik općine Prozor-Rama Jozo Ivančević raspisao je javni poziv za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih u toj općini.

Predmet Javnog poziva je podnošenje zahtjeva i utvrđivanje liste kandidata za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih u vidu refundacije dijela uloženih sredstava u iznosu od najviše 10.000 KM po korisniku.

Korisnici subvencioniranja su bračni parovi koji u trenutku podnošenja zahtjeva nisu stariji od 40 godina, odnosno jedan od supružnika ne može biti stariji od 40 godina, te da nemaju u vlasništvu ili suvlasništvu drugi stan/kuću osim stana/kuće koja je predmet Javnog poziva.

Uz to, podnositelj zahtjeva treba živjeti na području općine Prozor-Rama tijekom posljednje tri godine do trenutka podnošenja prijave te izjaviti da stambenu nekretninu koja je predmet potpore neće iznajmljivati, prodati ili otuđiti najmanje pet godina.

Nijemci otvaraju veliku tvornicu u Prozor-Rami i traže smještaj za radnike

Podnositelj zahtjeva je dužan uz popunjen i potpisan Obrazac prijave dostaviti i potrebnu dokumentaciju koja je objavljena na internetskim stranicama Općine.

Planirani iznos sredstava po ovom Javnom pozivu koji ostaje otvoren do 17. svibnja ove godine, iznosi 200.000 KM.

Prijave na Javni poziv razmatrat će Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva u skladu s odredbama Odluke o subvencioniranju rješavanja stambenog pitanja mladih u općini Prozor-Rama i Pravilnika o reguliranju subvencioniranja stambenog pitanja mladih.

Pravo na subvenciju ostvaruju kandidati s većim brojem bodova, a sve do iznosa predviđenog po Javnom pozivu.

Ivančević: Radna snaga je glavni problem, nastojimo vratiti ljude u Ramu

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.