Pogledajte koliko je Dinamo zaradio od transfera Brozovića

Inter je prodao Marcela Brozovića u saudijski Al Nassr za 23 milijuna eura. Vijest je objavio Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi.

Brozović je danima odbijao ponude Saudijaca priželjkujući transfer u Barcelonu, ali je na kraju odustao od katalonskog velikana i pristao na odlazak u Al Nassr. Tamo će za tri godine zaraditi 100 milijuna eura.

Osim Brozovića i Intera, od ovakvog transfera je profitirao i Dinamo, iz kojeg je veznjak 2015. godine otišao u talijanskog velikana. Naime, hrvatski prvak ima pravo na 10% od idućeg Brozovićevog transfera, što znači da mu pripada 2.3 milijuna eura, piše Index.hr.

Ima pravo i na dio takozvane FIFA-ine naknade za solidarnost u iznosu od oko 560 tisuća eura, pa će od ovog transfera Dinamo ukupno zaraditi 2.86 milijuna eura.

Evo koliko Brozović zaradi za sat vremena novim ugovorom

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Ima li sto za Maminja.? Sad je u biznisu sa Solari panelima, red bi ga bilo malo pogurati. Koštale su ga ove dozvole vele…. EP- HB ne moze dobiti dozvolu a bjegunac iz RH sa presudom u RH moze i to jednostavno i glatko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.