Pogledajte koji su najgledaniji filmovi u kinima protekli vikend

“Ant-Man and The Wasp” najgledaniji je film u kinima protekli vikend, sa zaradom širom svijeta od 161 milijuna dolara.

U američkim kinima film je debitirao sa 76 milijuna dolara, što je za 33% više u odnosu na prvi dio filma iz 2015. godine, koji je debitirao s 57,2 milijuna dolara.

U ostatku svijeta film je zaradio 85 milijuna dolara, što je više u odnosu na film Ant-Man za 45%.

Glavne zvijezde filma su: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, i Michael Douglas. Režiser filma je Peyton Reed.

Incredibles 2” zauzeo je drugu poziciju po gledanosti u američkim kinima protekli vikend, s dodatnih zarađenih 29 milijuna dolara. Ukupno do sada u američkim kinima je zaradio 500 milijuna dolara, dok je ukupno u ostatku svijeta zaradio 268 milijuna dolara, prenosi Filmonizirani.net.
Ukupna zarada filma do sada iznosi 772.7 milijuna dolara.

Režirao ga je Brad Bird, a glasove u filmu posuđuju Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Brad Bird, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, i Isabella Rossellini.

“Jurassic World: Fallen Kingdom” zauzeo je treću poziciju sa zaradom od 28,5 milijuna dolara. Film je ukupno do sada zaradio 1 milijardu i 58 milijuna dolara.

Četvrti je “The First Purge” koji je debitirao sa 17,1 milijuna dolara. Ukupno je do sada širom svijeta zaradio 41 milijuna dolara.

“Sicario: Day of the Soldado” pao je na petu poziciju sa zaradom od 7,3 milijuna dolara. Ukupno je do sada širom svijeta zaradio 43 milijuna dolara.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.