Pogledajte kako su Širokobriježani ušli u 2020. godinu

U Širokom Brijegu nije bio organiziran javni doček Nove godine na otvorenom, ali su brojni Širokobriježani na različitim mjestima u društvu dočekali početak 2020. godine.

Očekivano, dolazak “novog ljeta” slavio se i uz pirotehnička sredstva pa je preklapanje kazaljki na satu obilježeno i uz vatromet.

Portal Jabuka.tv snimio je kratki video u kojemu možete vidjeti kako se proslavio početak nove godine u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

 • Bravo portalu jabuka na va atrometu iz Širokog Brijega a poseban poz.snimatelju Marinu Brekalu što je snimio vatromet sa Puringaja ulica Vinkovačka1🍷🍾👍💪💪

 • Super sve, ali valjalo bi da postane tradicija da grad ima svoju novogodišnju noć uz javni nastup bilo kojeg pjevača na otvorenom tipu zabave, pa može i neki lokalni pjevač ili grupa. Čisto radi mladih parova koji nisu u mogućnosti platiti sebi noćenje u Splitu, Makarskoj, na Blidinju itd., ili plaćati 100km po osobi za doček u Hotelu ili slično. Omogućiti mladim ljudima da sa svojim prijateljima ili curama proslave ‘Novu’ uz nekih 20 do 50km, što su realne mogoćunosti njihovih roditelja da im daju. Eto, jedna dobronamjerna kritika. Ja sam već stari kenjac, ali doček na otvorenom u našem gradu mnogi mladi bi dočekali sa zadovoljstvom. Pozdrav i svako dobro, sretno Vam u Novoj 2020.

 • Super video! Sretna Nova! Neki su vec pisali o doceku na otvorenom, sve su rekli a ja bih apelirao na svoje sugradjane jednu maaaaalu mozda na prvu i nebitnu sitnicu; cuvajte vatromete i ostalu pirotehniku do ponoci i onda neka se razdani u Širokom na 15-30min! U nas se pocme pucat cim mrak padne a od 22h pa nadalje nema prestanka, zadnjih pola sata rokanje pa i nema razlike izmedju 23.30, 23.45 ili 00.01.
  Zamislite snimku Sirokog di je mrak, vidi rasvjeta u 23:59:50 i onda u 00.00 se razdani! Nije tesko samo treba htjet…ta svi imamo pametne telefone i mozemo se sinkronizirat… ovako je …necu rex bzzze ali ipak je.. malo i krkanski

 • Nase sugradjanke 16. Godisnjakinje idu u Pink u Mostar obucene kao eskort dame.
  Tako da ideja za Novu na otvorenim je fantasticna, ali mislim da ne bi mogle doci jer bi ih vidio grad takve.

 • Slazem se s Anonimno 21:35.
  Stid me sramote tih cura… a te iste cure necu ih imenovat glume svetice crkva svake nedjelje itd…. a na listi dopisivanja na whatsAppu samo kojekakvi muski, te njihovi oblacenje u skolu KATASTROFA.

 • A triba se plašit toji vaši što su oko pratara I piskaraju kojekakve kolume…daleko je to od Boga I duše…
  Neka im dragi Bog da onako kako su zaslužili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.