Pogledajte kako izgleda novi iPhone 5

Na stranicama iLaba objavljene su fotografije novog iPhonea koji bi trebao imati ekran veće dijagonale, bit će tanji te će imati manji dock konektor.

Iako smo iPhone 5 očekivali tijekom 2011. godine, Apple još nije objavio nikakve službene informacije o ovom telefonu tako da se i dalje oslanjamo samo na glasine o tome kako bi ovaj telefon trebao izgledati.

Prema svim do sada dostupnim (neslužbenim) informacijama, iPhone 5 napokon će imati ekran veće dijagonale (oko 4 inča), bit će tanji, imat će manji dock konektor, a Apple je navodno premjestio i pozicije izlaza za slušalice i prednje kamere. U proteklih nekoliko mjeseci na mreži su se pojavile fotografije nekih unutarnjih dijelova i kućišta iPhonea 5, a sada je ekipa iz iLaba napokon objavila fotografije cijelog telefona, kao i odvojene slike komponentni koje pokazuju kako bi novi model Appleovog telefona trebao izgledati.

Proizvodnja iPhonea 5 navodno je već počela u kineskim tvornicama Foxconna, a Apple bi ga trebao predstaviti najvjerojatnije početkom listopada. Kako bi ovaj telefon trebao izgledati pogledajte na fotografijama iLaba, a ekipa s Macotakare na svom YouTube kanalu objavila je i videozapis na kojem također prikazuju (navodno) kućište i dijelove novog iPhonea.

[youtube id=”AyOqeDfJueM” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.