Pogledajte kako dječak pomoću plastičnih boca peca ribu

S obzirom na to koliko dugo je ribolov dio kulture ljudi, mogu se očekivati različite inovacije vezane uz njega.

Pa ipak, postoje i neke inovacije koje su napravila djeca, a toliko su zanimljive i korisne da privlače pozornost šire populacije.

Jedan mališan svima je pokazao kako je lako loviti ribu sa samo par jednostavnih i lako dostupnih predmeta. Pro Fish Hunter, YouTube kanal posvećen umijeću ribolova, objavio je video o tome. Nije iznenađenje da je dječak vrlo brzo postao viralan.

Ovaj 8-minutni video nije ništa drugo nego brzi tečaj samopouzdanja.

Klinac je pokazao iznimnu vještinu u onome što radi, iako je još dijete. Jednostavno je pecao ribu koristeći samo nekoliko štapova, užad s udicama i prazne plastične boce. Imao je još i malo tijesta koje je koristio kao mamac.

Najprije je odmotao ribarsko uže, postavio boce na štapove i u cijelom procesu nastavio pokazivati nevjerojatnu spretnost. Vidi se da to ne radi prvi put.

Dovršivši instalacije, dječak se povukao na tri sata. Kad se vratio, počeo je dizati jednu ribu za drugom, a ljudi su u komentarima na video izrazili svoje iznenađenje.

Nevjerojatna tehnika, ali puno impresivniji mladić. U tako mladoj dobi već je veliki ribar i ima nevjerojatnu snagu. Znam da će dogurati daleko u životu, nastaviti s velikim poslom, napisala je jedna osoba.

Čovječe, volio bih da sam kao dijete imao motivaciju i strpljenje koje je ovaj dječak pokazao. Nevjerojatan je, dodala je druga.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.