Pogledajte cijenu parfema čije je zaštitno lice Johnny Depp

Filmska karijera slavnog glumca Johnnya Deppa možda trpi posljedice zbog njegovog sudskog sukoba i optužbi bivše supruge Amber Heard, no u svijetu parfema, priča je sasvim drugačija.

Bočica Diorovog parfema “Sauvage” čije je Depp zaštitno lice proda se svakih nekoliko sekundi, prenosi Lad Bible.

Ovu nevjerojatnu činjenicu na svom je Twitteru podijelio i analitičar John Pompliano koji se osvrnuo na članak Marie Clarie s početka godine gdje je ovaj parfem proglašen “najprodavanijim”. On je, pak, utvrdio i koliko novca ovaj parfem donosi Dioru.

Unatoč tome što je većina izdavača odbacila Johnnyja Deppa, Dior je odlučio da se drži uz njega. Zašto? Bočicu njegovog mirisa ‘Sauvage’ prodaju svake tri sekunde. Sa 160 dolara po bočici, što je 293 KM, to bi značilo da dnevno zarade preko 4,5 milijuna dolara, odnosno preko 8 milijuna KM, objasnio je Pompliano.

Uz ovu ogromnu svotu novca jasno je zašto Dior nije “okrenuo leđa” Deppu unatoč pritisku koji je trpio na sve strane.

Naime, glasnogovornik Uprave za standarde oglašavanja ove tvrtke rekao je kako je Dior primio ukupno 11 pritužbi od onih koji vjeruju da bi Depp trebao biti uklonjen iz ove kampanje. Ipak, čini se da se situacija sada stišala.

Glumac je, podsjećamo, zaštitno lice “Sauvagea” od njegovog lansiranja 2015. godine, a u izumu Francoisa Demachyja prevladavaju mirisi naranče, bergamota te puderastih i drvenastih nota.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.