Pogledajte aftermovie prvog festivala elektronske glazbe u Mostaru

From Herz with love je u dva dana privukao preko 1.000 partijanera, tim je Mostar dokazao da je top destinacija za partijanje, a ekipa ”Herza” dokazala i zašto.

Prije destak dana održan je prvi festival moderne i elektronske glazbe u Mostaru pod nazivom From Herz With Love. Kroz festivalska vrata ovog zaista unikatnog i ”srčanog” festivala prošlo je preko 1.000 zaljubljenika elektronske glazbe. Za one koji ne znaju, festival se održavao na dvije unikatne lokacije.

Fortica, kao najviša pozornica grada Mostara bila je odličan izbor za održavanje prve festivalske večeri. Posjetitelji su mogli uživati u jedinstvenom audio – vizualnom ugođaju. Ples na vrhu pozornice grada i u pogled na svjetla grada trajao je do ranih jutarnjih sati. Avidus, dvojac iz Njemačke je napravio party za pamćenje, a savršena uvertira su bili Andrej Jelić iz Mostara i G.Edd iz Sarajeva, kao i sarajevko-banjalučka kombinacija Rajot i Luka Čikić.

Drugu noć festivala, šarena tržnica Tepe postala je pravi dancefloor. DJ pult pretvoren je u štand s voćem, gdje su se posjetitelji kroz vrelu mostarsku noć mogli osvježiti grožđem, breskvama i šljivama. Preko 500 partijanera plesalo je uz izraelskog DJ-a Kadosha, kojem su prethodili regionalni i lokalni umjetnici MJ Suddani (Split), Nebs Jack (Banja Luka), Remi, Marina Mimoza i Doxa.

Ekipa From Herz with Love festivala je napravila jedan jedinstven događaj. Lijepa priča koju nastavljamo iduće godine gradu je ponudila nešto sasvim novo. Pored festivalskog dijela potrudili smo predstaviti Mostar na pravi način, prikazati sve njegove ljepote i turističku ponudu. Tijekom trajanja festivala svi kadrovi Mostara zabilježeni su livestreamom, koji možete pogledati na službenom YouTube kanalu festivala.

Festival je održan pod pokroviteljstvom Grada Mostara i Open City Festivala.

Na samom kraju, zahvaljujemo svim našim sponzorima i pokroviteljima koji su podržali festival i ujedno zajedno s nama kreirali jednu jedinstvenu festivalsku priču čiji nastavak nestrpljivo očekujemo već iduće godine, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.