Djevojka poginula u teškoj prometnoj nesreći u Širokom Brijegu

Jedna ženska osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se u petak u 15:00 sati dogodila na magistralnoj cesti M-6.1 u mjestu Visoka Glavica kod Širokog Brijega.

Očevidom je utvrđeno da se magistralnom cestom M-6.1 iz smjera Širokog Brijega kretalo motorno vozilo marke Opel Corsa bh. registarskih oznaka, kojim je upravljala A.Š. (27) iz Širokog Brijega, a u vozilu se kao suvozačica nalazila K.Š. (26), priopćeno je iz Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Prilikom izlaska iz blagog lijevog zavoja vozačica je, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s kolnika pri čemu je vozačica A.Š. (27) zadobila po život opasne ozljede od kojih je na mjestu događaja podlegla dok je suvozačica zadobila tjelesne ozljede koje su medicinski zbrinute u SKB Mostar, nakon čega je puštena na kućnu njegu, navode iz policije.

Vozilo Opel Corsa specijalnim policijskim vozilom ”pauk” prevezeno je u krug PU Široki Brijeg.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg, a odluku o daljnjim istražnim radnjama donijet će postupajući županijski tužitelj.

(www.jabuka.tv)