Poduzetniku bh. korijena u svatovima pjevali Lepa Brena i Petar Grašo

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćerke uspješnog biznismena i poduzetnika bh. korijena Darka Marijanovića, vlasnika hotela “Scala” u Vodicama.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći, a gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su se i fotografirali s jednom od najuspješnijih regionalnih pjevačica, piše Požega.eu.

Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.

Darko je inače rodom iz BiH, točnije iz Kotor Varoši odakle je s obitelji zbog rata odselio kao 10-godišnji dječak.

Obitelj mu se tada skrasila u Požegi, a deset godina kasnije tamo je osnovao građevinsku tvrtku “Liquidus” i krenuo u poduzetničke vode.

Nakon brojnih izgrađenih objekata po Hrvatskoj i Njemačkoj, Marijanović seli sjedište tvrtke u Zagreb pod imenom “Liquidus Projekti”. Od većih objekata, sudjeluje u izgradnji zgrada Hypo Alpe-Adria, KBC-a Rebro, zagrebačkog City Centra.

Martina Ravlić je kćerka Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje obiteljskog posla. Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Nije problem što je pjevala na svadbi nego me čudi kakva je ovo novost. Zar ponestalo pravih vjesti pa se ovim mora popuniti praznina.

  • Procitajte tekst…pise ako se ikad budem ponovo udavala …pjevat ce mi Lepa Brena i eto.Stara je brte i nikakva , a i on i ko zna koja tura je njemu?Moze uz njih i Brena pasat.

  • Uff, neću da kažem za nikog da je žnjaru, ali brate šta je ovo s licem Brene uskličnik upitnik … gore od onih strašno izoperiranih američkih starkelja , uff šta urade ljudi od sebe

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.