Podravka i ove godine uz Večernjakov pečat

Nastavljajući dugogodišnje partnerstvo i uspješnu suradnju, Podravka BiH će i ove godine biti uz jedinstvenu regionalnu manifestaciju Izbora osobe godine “Večernjakov pečat” koja će se održati u Mostaru 21. ožujka.

Već tradicionalno trinaestu godinu za redom ova manifestacija okuplja goste iz cijele regije – poduzetnike, političare, poznate glumce, pjevače i umjetnike koji grade suradnju i temelje za bolje ozračje u cijeloj BiH.

“Uvijek smo spremni podržati, ali i biti dio tima koji nastoji donijeti pozitivne promjene u naše društvo. Večernjakov pečat je manifestacija koja prepoznaje one koji svojim uspjesima, radom i zalaganjem donose pozitivne promjene našoj zemlji te smo s toga i ove godine sa zadovoljstvom podržali ovu manifestaciju” istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Ova najznačajnija društvena manifestacija u BiH održat će se pod pokroviteljstvom predsjednika BiH i Hrvatske.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Tako mi je žao, ne mogu prežalit što neću bit večeras u Mostaru sa svim tim tajkunima, lupežima, ljubimcima i ljubavnicama, lažnim patriotima i ratnim , političkim i medijskim profiterima , ali preživjet ću , valjda…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.