Podignuta kaznena prijava protiv Plenkovića

Iz Domovinskog pokreta u srijedu su izvijestili da su predali DORH-u kaznenu prijavu protiv premijera Hrvatske Andreja Plenkovića zbog, kako kažu, kršenja hrvatskih zakona, omogućavanja nezakonitog prelaska granice i ulaska u Hrvatsku brojnim migrantima i zbog ugroze nacionalne sigurnosti.

U suradnji s više uglednih odvjetnika, najiskusnijih sudaca i bivših državnih odvjetnika, nepobitno smo utvrdili, osim političke i nacionalne i Plenkovićevu kaznenu odgovornost, istaknuli su iz DP-a i ustvrdili da “predsjednik Vlade Plenković svjesno i namjerno, radi realizacije suludog plana migrantske invazije, krši zakone vlastite države”.

Kažu i da se Plenkovićeva Vlada oglušila o njihove dosadašnje zahtjeve da odmah prestane s kršenjem Zakona o nadzoru državne granice, ali i drugih zakona RH i Ustava RH.

Smatraju da “to što radi premijer Plenković nije slučajno, niti je posljedica nemogućnosti hrvatske policije da zaustavi one koji pokušavaju protuzakonito ući u Hrvatsku kao da hrvatske državne granice ne postoje”.

U namjeri da se zaustavi kršenje Zakona o nadzoru državne granice, kao i migrantska invazija imaju, kako tvrde, potporu na tisuće hrvatskih građana i velikog broja udruga.

Takvu politiku ne podržava više od 95 posto Hrvatica i Hrvata, napisali su u priopćenju i dodali da su posljedice te i takve Plenkovićeve politike prijetnja samom opstanku Hrvatske i hrvatskog naroda, te predstavljaju izravno ugrožavanje nacionalne sigurnosti.

Prema Vladinim službenim podatcima, samo tijekom prošle godine koalicijska Plenkovićeva Vlada HDZ-a, SDSS-a i drugih, u Hrvatsku je “protuzakonito pustila 68.500 tzv. migranata” čiji se ostanak legalizirala ”privremenim dozvolama”, a europske države imaju ih pravo vratiti u Hrvatsku.

Prema informacijama iz MUP-a, tisuće i tisuće ”migranata” već su vraćene u Hrvatsku tajnim noćnim transportima, napisali su iz Domovinskog pokreta u priopćenju.

S obzirom na to da se istinski suverene europske države zatvaraju i odustaju od podrške ”migrantskoj invaziji” na Europu, i da njihove policije zaustavljaju ”migrante” te ih vraćaju u državu koja im je dala tzv. ”privremenu zaštitu” tj. azil, u Hrvatsku će u vremenu koje dolazi biti vraćeno desetke tisuća tzv. ”migranata”.

Premijer Plenković od Hrvatske radi veliki migrantski logor i izravno ugrožava nacionalnu sigurnost i budućnost naše djece, upozorili su, među ostalim, u priopćenju iz DP-a, prenosi Hina.

Milas u Mostaru: Hrvatski narod u BiH ima vjernog partnera u Vladi RH

(www.jabuka.tv | Foto: Vlada RH)

10 komentara

  • Pola Cedomir u zajednistvu Cetnika unistava cili Hrvatski puk na prostoru Smrdoslavije i vanka. Poslje Dr. Tudmana sve izdajnici, gore na gore.

    • Sto ti ”dr. Tudjman” nije sporan, em sto se radi o Titinom generalu i prijeratnom partizanu, radi se i o osobi koja je potpisala Dayton i presudila Hrvatima u BiH, izdala ih za mirnu reintegraciju Podunavlja i dopustila stvaranje Republike Srpske. Sve to je djelo velikog doktora. Sto ti on pase a ovi danasnji izdajnici, kako kazes, nisu?

  • Sramota je da se novcima iz proračuna koji pune pošteni hrvatski građani, odlukom Plenkovića i dubrovačke četnikuše financiraju četničke Novosti, a čujem sad će se financirati i četničke televizije (N1 i Nova TV), na čelu koje je biti sin kninskog ratnog zločinca Mile Martića, Duško Martić. E čestitamo Plenkoviću!
    Neka me netko demantira ako sam napisao neistinu!

  • Plenković i nitko drugi ta neće ona profuknjača benčić ili ona balinkura iz mostara koja je ušla u riječki sdp sqmo da uništi moć hrvata u bih,ahmetović,ta zato je i došla gore,koliko he njoj do hr,toliko je meni do lanjskog leda…čitajte malo između i iza redova…ponekad je i tako ispravno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.